Despre Inedit

Bob

Preocuparea pentru un stil de viaţă echilibrat şi pasiunea pentru o alimentaţie vegetariană corectă au stat în 1998 la baza lansării primelor produse Inedit. De atunci, ritmul de viaţă din ce în ce mai agitat şi viteza cu care trebuie să ne adaptăm, au impus treptat nevoia unei alimentaţii echilibrate. Astfel, produsele din soia şi cele vegetariene în general, au cunoscut, în scurt timp, un real succes de piaţă iar calităţile lor nutritive au devenit din ce în ce mai căutate şi apreciate.

Specializat în fabricarea alimentelor vegetale pe bază de soia nemodificată genetic (non-MG), la baza succesului Inedit şi în spatele fiecărei decizii a stat întotdeauna motto-ul
DIN RESPECT PENTRU OAMENI”. Pentru că doar grija pentru consumatori şi atenţia acordată nevoilor şi sugestiilor lor poate susţine un brand în topul preferinţelor de mai bine de 8 ani.

Iar preluarea de către Dr. Oetker în 2007 a ajutat Inedit să se dezvolte, să inoveze şi să propună produse vegetale ideale pentru vegetarieni sau pentru post, dar şi noi reţete şi arome delicioase, un întreg meniu vegetarian mai variat, mai gustos şi mai echilibrat. Pentru că până la urmă, CALITATEA ESTE CEA MAI BUNA REŢETĂ.

Toate produsele Inedit sunt produse vegetale, ideale pentru vegetarieni, post și nu numai.
Procesul de fabricație se bazează pe prelucrarea corectă și de calitate a bobului de soia și combinarea lui cu alte ingrediente și condimente atent selecționate. Astfel, boabele de soia, se hidratează aproximativ 10 ore. Apoi prin presarea lor se obține laptele de soia, iar prin fierberea lor sub presiune și mixare se obține pateul din soia. Laptele de soia este folosit ca materie primă pentru obținerea branzei vegetale, tofu, a maionezei și a crochetelor din soia