“Importanța echilibrului în tot ceea ce facem”

În 1998, am pornit la drum cu gândul să creăm produse din plante care să susțină un stil de viață sănătos, delicios și echilibrat din toate punctele de vedere. Echilibrul adevărat constă în îmbinarea ingredientelor atent selecționate, în cantități potrivite, și gustul inconfundabil Inedit.


Tocmai pentru că viața în prezent este trăită în ritmuri agitate, oamenii și-au exprimat dorința din ce în ce mai puternică pentru un regim alimentar sănătos. Dorință care a jucat un rol important în succesul produselor Inedit.

Am început cu produse și preparate pe bază de plante, în special din soia nemodificată genetic (non-MG) și apoi am continuat să evoluăm prin adăugarea mai multor bunătăți în portofoliu. Gustul, calitatea și grija sunt foarte importante pentru noi, drept dovadă este motto-ul nostru, care încă stă în picioare: ‘’DIN RESPECT PENTRU OAMENI’’.

De mai bine de 8 ani suntem un producător de top pentru că punem preț pe grija pentru oamenii care consumă produsele noastre, dar și pe atenția la nevoile acestora. Procesul nostru de fabricare se bazează pe prelucrarea bobului de soia, în combinație cu alte ingrediente delicioase și condimente alese cu grijă.


Am reușit să ținem pasul cu timpurile în schimbare și am oferit constant produse variate cu ajutorul cărora consumatorii noștri să își alcătuiască un meniu echilibrat, sănătos și nutritiv; un MENIU FLEXITARIAN.


Descoperă bunătățile Inedit!