Ingrediente:

  • 400 g Tofu în saramură Inedit,
  • 250 g orez,
  • 2 linguri ulei,
  • 2 căţei de usturoi,
  • 1 ardei roşu,
  • 1 linguriţă curry,
  • 1 lingură sos de roşii,
  • 6 cepe verzi,
  • 2 linguriţe
  • pătrunjel,
  • sos de soia.

Mod de preparare:

Se pune orezul într-o cratiţă mare şi se lasă la înmuiat timp de 15 minute. Apoi se fierbe timp de 5 minute.

Tofu se scurge de saramură pe un prosop absorbant de bucătărie şi se taie cubuleţe, cu latura de 1cm. Într-un vas se căleşte uleiul împreună cu usturoiul, ardeiul tăiat felii şi tofu tăiat cuburi, timp de 10 minute până capătă o culoare aurie. Se adaugă apoi ceapa tăiată rondele, orezul fiert, curry şi sosul de soia şi se lasă la foc mic timp de 5 minute. La final se adaugă pătrunjelul tocat mărunt.