Ingrediente:
- 400 g Tofu în saramură Inedit,
- 250 g orez,
- 2 linguri ulei,
- 2 căţei de usturoi,
- 1 ardei roşu,
- 1 linguriţă curry,
- 1 lingură sos de roşii,
- 6 cepe verzi,
- 2 linguriţe
- pătrunjel,
- sos de soia.
Mod de preparare:
Se pune orezul într-o cratiţă mare şi se lasă la înmuiat timp de 15 minute. Apoi se fierbe timp de 5 minute.
Tofu se scurge de saramură pe un prosop absorbant de bucătărie şi se taie cubuleţe, cu latura de 1cm. Într-un vas se căleşte uleiul împreună cu usturoiul, ardeiul tăiat felii şi tofu tăiat cuburi, timp de 10 minute până capătă o culoare aurie. Se adaugă apoi ceapa tăiată rondele, orezul fiert, curry şi sosul de soia şi se lasă la foc mic timp de 5 minute. La final se adaugă pătrunjelul tocat mărunt.