Pogăcele cu soia
În rețetă de azi, pogăcele cu soia, am ales să înlocuiesc jumările din rețetă clasică de pogăcele cu jumări cu granule de soia Inedit, care s-au potrivit de minune și au ieșit niște pog
Frittata cu soia, leurdă și chorizo
Azi facem o frittata, bună nu doar pentru micul dejun, dar și ca aperitiv, pentru că o data ajunsă la temperatură camerei și feliată, completează foarte frumos platourile de aperitive. Am folo
Salată picantă
Ingrediente: 400 g tofu, 200 g morcovi, 200 g sos de maioneză din soia, 1 capăţână usturoi, mărar şi pătrunjel, 1 linguriţă piper Mod de preparare: Tofu, morcovul şi usturoiul se rad pe ră
Ardei umpluţi cu tofu
Ingrediente: 250 g tofu desărată, 250 g tofu sărată, 1 lingură zahăr, 2-3 ouă (sau 2-3 linguri lapte soia simplu), 8-10 bucăţi ardei gras, verdeaţă după preferinţe Mod de preparare: Se sc
Roşii umplute
Ingrediente: 6 roşii, 3 ouă, 100 g Sos de maioneză din soia Inedit, 50 g Tofu în saramură simplu Inedit, 1 salată verde, pătrunjel Mod de preparare: Se taie roşiile transversal pe din două, s
Drob vegetarian
Ingrediente: 6 cepe, 100 ml ulei, 1 50 ml apă, 1 legatură de pătrunjel, 1 cutie Tofu în saramură Inedit, 1-2 linguri de pastă de tomate, 4 caţei de usturoi, 1 plic de Vege-Gel Dr. Oetker, 150 m
Burgeri ruseşti
Ingrediente: 5-6 cartofi, Sos de maioneză din soia Inedit, 2 morcovi, 1 păstârnac, 1 ţelină, sare, zeamă lămâie. Mod de preparare: Cartofii se spală bine cu o perie, se învelesc în staniol
Omletă cu tofu
Ingrediente: 250 g Tofu în saramură (simplu sau afumat) Inedit, 1 ceapă mare, 4-5 ouă, 2 linguri Sos de maioneză din soia Inedit, sare, piper, pătrunjel. Mod de preparare: Ceapa se taie mărunt
Salată de varză cu tofu şi ciuperci
Ingrediente: 200 g Tofu în saramură Inedit, 1 varză mică (1 kg), 1 cană ciuperci din conservă, 1 ceapă, zeamă de lămâie, ulei, sare, piper, mărar Mod de preparare: Se taie varza fin. Ciuper
Chiftele din tofu cu morcovi
Ingrediente: 2 linguri ulei de cocos, 2 cepe, o ceapă verde mică, 2 morcovi, 1/2 linguriță curry, 2 căței usturoi, 2 linguri sos de roșii, 500 g tofu simplu, 50 g făină, 50 g alune tocate, sa